Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2021

Gösterim: 416

Yeni Medya ve İletişim Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Güven'in Editörlüğünde Hazırlanan "Youtube Türkiye'de Kültür Siyaset ve Tüketim-2" Adlı Kitap Yayımlandı

Üniversitemiz Yeni Medya ve İletişim Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Güven editörlüğünde "Youtube Türkiye'de Kültür Siyaset ve Tüketim-2" adlı kitap Kriter Yayınevi tarafından yayımlandı. Yeni Medya ve İletişim Bölümü akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Orhan Duman ve Dr. Öğr. Üyesi İpek Tok, Gönen Meslek Yüksekokulu akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Fatih Şahin ile Bandırma Meslek Yüksekokulu akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Sertaç Ercan'ın da bölüm yazarı olarak katkı sunduğu kitap, dijitalleşen dünyanın önemli sosyal medya platformlarından olan Youtube'un farklı cephelerini ele alıyor. Birincisi geçtiğimiz yıl yayımlanan kitabın devamı niteliğindeki bu eser, hem ele alınan disiplinler arası özgün konular hem de kullanılan farklı yöntemler açısından iletişim literatüründe yer edinmeyi hedefliyor.
Youtube’da dini cemaatler ve tarikatlar, Youtube videolarında militarizm, toplumsal cinsiyet ve kadın Youtuberlar, Youtube’da siyasal katılım ve İstanbul yerel seçimleri, uluslararası medya ve +90 Youtube kanalı, Youtube gazeteciliği, Youtube’da içerik pazarlaması, Youtube’a taşınan emlak sektörü ve girişimcilik ekseninde Youtuberlık değerlendirmelerinin yer aldığı kitabın akademi camiasına hayırlı olmasını diliyor, kitabın hazırlanma aşamasında emeği geçen tüm yazarları tebrik ediyoruz.


Fotoğraflar