Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2024

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Uluslararası Öğrenci Yerleştirme Sonuçları Hk.

Üniversitemiz Uluslararası Öğrencilerin En Çok Tercih Ettiği Üniversiteler Arasında Yer Aldı

2015 yılında yeni nesil devlet üniversitesi mottosuyla yola çıkan en genç devlet üniversitelerinden biri olan Üniversitemiz, uluslararasılaşma yolunda önemli yol kat ederek bu yılda Afrika’dan Uzak Doğu’ya, Türkî Cumhuriyetlerden Balkanlara, Amerika’dan ada ülkelerine kadar 5 kıta 72 ülkeden 2229 öğrencinin tercih ettiği üniversite olmuştur.

2024-2025 eğitim-öğretim dönemi için yerleştirmelerde TR-YÖS Sınavına öncelik verilerek uluslararası sınavlar ve diploma puanları da baz alınmış ve yapılan yerleştirme sonuçları neticesinde 35 ülkeden öğrenci ile kontanjanlarımız %100 doluluk oranına ulaşmıştır.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Ailesi olarak, yeni misafir öğrencilerimize Üniversitemizi tercih ettikleri için teşekkür eder; Üniversitemize, öğrencilerimize ve Yükseköğretim camiasına hayırlı olmasını temenni ederiz.

Başvuru sonucunuzu öğrenmek için lütfen tıklayınız.