Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2024

Gösterim: 743

9. Kariyer Günleri Başlıyor

Üniversitemizde Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezimiz (BANÜ-KAGEM) koordinatörlüğünde, Fakültelerimiz ve Öğrenci Topluluklarımızın iş birliği ile bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek olan geleneksel Kariyer Günleri 21 Mayıs 2024 Salı günü başlıyor.

 

Kariyer Günleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da ulusal firmalardan alanında seçkin konukları öğrencilerimiz ile buluşturacak. Fakültelerimiz ve Öğrenci Topluluklarımızın yoğun destekleri ile gerçekleştirilecek etkinliklerde katılımcılar, çalışma ilişkilerinin geleceği, istihdam piyasasının yapısını ele alacak. Öğrencilerimizin kariyerlerini hangi alanlarda nasıl şekillendirmesi gerektiğine dair bilgilendirmelerin yapılacağı etkinlikler 3 gün sürecektir.

 

Etkinliğin birinci gününde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizin ve Endüstri İlişkiler Topluluğumuzun destekleri ile Dr. Danis Navaro “Yeni İş Modelleri ve Kariyer Yolculuğu” başlıklı sunumunu, Kurumsal İletişim Müdürü Caner Balaman, Yatırım Uzamanı Yasin Özdemir ve Yatırım Uzman Yardımcısı Oğulcan Keskin “Finansal Piyasalarda Kariyer” konulu sunumlarını gerçekleştirecektir. Sağlık Bilimleri Fakültemizin yoğun destekleri ile “Fizyoterapi ve Rehabilitasyonda Kariyer Yolculuğu” başlıklı sunumu ile Uzman Fizyoterapist Zafer Aksungur, “Sağlık Bilimlerinde Kariyer Yolculuğu” başlıklı konu ile Nev Bandırma Hastanesi, Royal Hastanesi ve Medicana Hastanesi uzmanları öğrencilerimizle paylaşımlarda bulunacaktır.

 

Etkinliğin ikinci gününde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizin ve Endüstri İlişkiler Topluluğumuzun destekleri ile Serbest Mali Müşavir Turgut Çetin “Bir Mali Müşavirin Kariyer Yolculuğu” başlıklı sunumunu gerçekleştirecek olup moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Ayça Özekin’in üstlendiği Özel Anka Bandırma Özel Eğitim ve Rehabilitayon Merkezi Kurucu Müdürü Gözde Engür, Naturel Kapıdağ Kurucusu Beyza Aydın, Akın Ertürk Koleji Kurucu Müdürü Akın Ertürk ve Ermet Çevre Sanayi Şirketi Kurucu Müdürü Kıymet Abanoz’un hitabetleri ile katkı sunacağı “Genç İş İnsanları Kampüste” oturumu yapılacaktır. Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültemizin destekleri ile Bekir Oğurlu “Yazılım Geliştiriciliği ve Dijital Dönüşüm Araçları” başlıklı sunumunu gerçekleştirecek olup Ferisoft Şirketi Kurucusu Ferkan Akyazıcı ve Head of Grid Technology Sales Turkey & Central Asia - Endüstri ve Mekanik Mühendisliği Çap Merve Bozer “Insıght 360: Sektör Temsilcileri Buluşması” oturumunda öğrencilerle birlikte olacak. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültemizin destekleri ile Serdar Kara “Kamuda Kariyer Yolu: KPSS” başlıklı sunumunu gerçekleştirecektir.

 

Etkinliğin üçüncü gününde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizin ve Endüstri İlişkiler Topluluğumuzun destekleri ile İş ve Sosyal Güvenlik Müfettişi Mehmet Koçak “Endüstri İlişkilerinde Uyum Aktörü: Danışmanlık Hizmetleri” başlıklı sunumunu gerçekleştirecek olup moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Sinem Atay’ın üstlendiği Rektör Yardımcımız Prof. Dr.  Ebru Kaya Mutlu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Serap Palaz Çakır, Bandırma Meclis Üyesi Av. Betül Agen, Bandırma Meclis Üyesi Dr. Tuğçe Karaçay ve Üniversitemiz Genel Sekreterlik Şube Müdürü Nezahat Erçelik’in hitabetleri ile katkı sunacağı “Kamuda Kadın İstihdamı” başlıklı oturum yapılacaktır. Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültemizin destekleri ile Afrika'ya Ticaret Merkezleri Kurucusu Utku Bengisu “Afrika'ya Ticaret” başlıklı sunumunu gerçekleştirecektir. Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültemiz destekleri ile Öğr. Gör. Gültekin Erdal “Ambalajın Dili, Tasarımın İncelikleri” konulu sunumunu öğrencilerimizle paylaşacaktır.

 

Kariyer rotası tayininde gerekli tüm bilgilendirmelerin yapılacağı etkinliklere tüm öğrencilerimiz davetlidir.


Fotoğraflar