Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2024

Gösterim: 2073

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I-II ve Türk Dili I-II Dersleri Muafiyet Sınavı

Fakültelerimizin ve Meslek Yüksekokullarımızın tüm bölümlerinde "Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I-II ve Türk Dili I-II" dersleri zorunlu ders kapsamındadır. Bu dersten muaf olmak isteyen 2024 girişli öğrencilerimiz için muafiyet sınavı yapılacaktır. Yapılacak olan sınavdan yeterli puan alan öğrenciler bu derslerden muaf tutulacaklardır.

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I-II dersi muafiyet sınavı 16 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 11.00’de yapılacaktır. Türk Dili I-II dersi muafiyet sınavı ise 17 Eylül 2024 Salı günü saat 11.00’de yapılacaktır. Her öğrenci kayıtlı olduğu Fakülte veya Meslek Yüksekokulunun bulunduğu yerleşkede sınava katılacaktır. Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerimiz Üniversitemiz ana yerleşkesinde bulunan merkezi dersliklerde sınava gireceklerdir.

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I-II dersi muafiyet sınavı hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

Türk Dili I-II dersi muafiyet sınavı hakkında detaylı bilgi  için lütfen tıklayınız.