Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2023

Gösterim: 1374

Depremzede Öğrencilerimize Yönelik "Konaklama, Yemek ve Ulaşım Desteği" Hakkında Önemli Duyuru!

Üniversitemiz Yönetimi olarak deprem sonrası alınan Acil Durum Eylem Planı kapsamında depremzede öğrencilerimize yönelik sunulan "Konaklama, Yemek ve Ulaşım Desteği" ile ilgili basında “Sunmuş Olunan Bu Desteğe AFAD Tarafından İzin Verilmediği” gibi asılsız ve yanlış haberler çıktığı görülmüştür. 

Üniversitemiz tarafından başlatılan "Konaklama, Yemek ve Ulaşım Desteği" AFAD ile koordineli bir şekilde devam etmektedir. Konu hakkında, ilk duyuruda belirtilmiş olunan 0544 394 2482 numaralı telefon ile sadece depremzede öğrencilerimizin irtibata geçmesi gerekmektedir!

Depremzede öğrencilerimiz dışında diğer öğrencilerimiz ya da akademisyenlerimizin konu üzerine arama yapmaları bilgi kirliliğine ve sürecin uzamasına neden olmaktadır. Durumun aciliyeti gereği tüm depremzede öğrencilerimizi verilen iletişim numarasına yönlendirmemiz sürecin sağlıklı yürümesi ve hızlı destek sağlanması açısından büyük önem arz etmektedir! 

Depremzede olmayan öğrencilerimiz ve değerli akademisyenlerimizin bu numarayı meşgul etmemeleri, kendilerine ulaşan depremzede öğrencileri bu numaraya yönlendirmeleri önemle rica olunur.