Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2020

Göç ve Yoksulluk Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezimiz “Dünyada ve Türkiye’de Uluslararası Öğrenci Hareketliliği” Konulu Söyleşi Düzenliyor

Üniversitemiz Göç ve Yoksulluk Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (BANÜ-GÖÇ) tarafından aralık ayı süresince devam edecek olan ve 4 bölümden oluşan Webinar Serisinin ikinci etkinliği kapsamında, “Dünyada ve Türkiye’de Uluslararası Öğrenci Hareketliliği” konulu söyleşi düzenlenecek. Moderatörlüğünü BANÜ-GÖÇ Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Bekir Gündoğmuş’un üstleneceği programa, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Uluslararası Öğrenci Dairesi Koordinatörü Emrullah Bülbül konuşmacı olarak katılacak. 9 Aralık 2020 Çarşamba günü saat: 20:00’da gerçekleşecek olan program, Üniversitemizin @bandirmauni Instagram hesabından canlı olarak yayınlanacak.