Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2023

Gösterim: 752

Grafik Tasarım Bölümümüz Tarafından "Prof. Dr. Selahattin Ganiz Anısına 24 Kasım Öğretmenler Günü Sergisi” ve "Prof. Dr. Güler Ertan Anısına 24 Kasım Öğretmenler Günü Sergisi" Düzenleniyor

Üniversitemiz Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü Öğretim Üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Emel Uzuner ve Dr. Öğr. Üyesi Ersan Sarıkahya'nın küratörlüğünde "Prof. Dr. Selahattin Ganiz Anısına 24 Kasım Öğretmenler Günü Sergisi”  ve "Prof. Dr. Güler Ertan Anısına 24 Kasım Öğretmenler Günü Sergisi" düzenlenecektir. 

"Prof. Dr. Selahattin Ganiz Anısına 24 Kasım Öğretmenler Günü Sergisi”nin açılışı, 23 Kasım 2023 Perşembe günü saat 15.00'te, Üniversitemiz Prof. Dr. Fuat Sezgin Sergi Salonu'nda gerçekleştirilecektir

Üniversitemiz ve Bandırma Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek olan "Prof. Dr. Güler Ertan Anısına 24 Kasım Öğretmenler Günü Sergisi", 24 Kasım 2023 Cuma günü saat 17.00'de Bandırma Tunç Başaran Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecektir. 

Türkiye'nin farklı üniversitelerinde görev yapan değerli akademisyenler ve öğretmenlerimizin eserlerinin sergileneceği  bu özel etkinliklerin açılışına tüm sanatseverler davetlidir.


Fotoğraflar