Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2024

Gösterim: 2000

Mezuniyet Heyecanında Geri Sayım!

Üniversitemiz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni için geri sayım başladı. Mezun olmaya hazırlanan öğrencilerimiz, gökyüzüne keplerini atarak eğitim yolculuklarını kutlayacaklar. Yıllar süren emeklerinin karşılığını almanın gururunu yaşayacakları; dersler, sınavlar, projeler ve stajlarla dolu dolu geçen bu yılların sonunda, artık birer mezun olarak yeni bir başlangıca adım atacaklar.

Erdek Meslek Yüksekokulumuz Mezuniyet Töreni, 27 Haziran 2024 Perşembe saat 17.00'de Meslek Yüksekokulumuz Yerleşkesinde gerçekleştirilecektir.

Gönen Meslek Yüksekokulumuz Mezuniyet Töreni, 28 Haziran 2024 Cuma saat 17.00'de Meslek Yüksekokulumuz Yerleşkesinde gerçekleştirilecektir.

Manyas Meslek Yüksekokulumuz Mezuniyet Töreni 2 Temmuz 2024 Salı günü saat 11.00'de Manyas Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecektir.

Susurluk Tarım ve Orman Meslek Yüksekokulumuz Mezuniyet Töreni 2 Temmuz 2024 Salı günü saat 17.00'de Susurluk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Adalet, Bandırma, Denizcilik ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarımızın Mezuniyet Törenleri 6 Temmuz 2024 Cumartesi günü saat 10.00'da BANÜ Spor Vadisi Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecektir.

İnsan ve Toplum Bilimleri, Mühendislik ve Doğa Bilimleri ile Sağlık Bilimleri Fakültelerimizin Mezuniyet Törenleri 6 Temmuz 2024 Cumartesi günü saat 14.00'te BANÜ Spor Vadisi Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecektir.

Denizcilik, İktisadi ve İdari Bilimler ile Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültelerimizin Mezuniyet Törenleri 6 Temmuz 2024 Cumartesi günü saat 18.00'de BANÜ Spor Vadisi Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecektir.