Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2023

Gösterim: 2367

Sosyal Medyada Paylaşılan Bilgiler Hususunda Önemli Duyuru!

Üniversitemiz tarafından depremzede öğrencilerimize yönelik sunulan "Konaklama, Yemek ve Ulaşım Desteği" kapsamında, Erdek’teki otele yerleştirilen depremzede ailelerin bebekleri olduğu, mama, bez gibi ihtiyaçları bulunduğu bilgisi sosyal medya üzerinden paylaşılarak yardım etmek üzere bebek malzemeleri toplama kampanyası başlatıldığı haberleri alınmıştır. 

Çıkan haberler gerçeği yansıtmamakta, Erdek’te misafir ettiğimiz ailelerin bebekleri bulunmamaktadır.  

Ülkece yaşadığımız bu zor günlerde serinkanlı davranmalı, bilgi kirliliğine ve yanlış yönlendirmeye sebep olmamak adına kaynağını bilmediğimiz, doğruluğundan emin olmadığımız hiçbir bilgiye itibar etmemeli ve bu tarz bilgileri yaymamalıyız!

Şu anda ailelerimizin acil bir ihtiyacı bulunmamaktadır. Depremzede ailelerimizin nakdi ve ayni yardım ihtiyaçları Üniversitemiz Öğretim Görevlisi İsmail Arı koordinatörlüğünde bir ekip tarafından tespit edilerek ihtiyaçların karşılanması için planlama ve organizasyonlar yapılmaktadır. Gelişmeler ile ilgili en kısa zamanda duyuru yapılacak, bilgi paylaşılacaktır. 

Depremzedeler için nakdi yardımda bulunmak isteyenler Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Vakfı ya da AFAD’ın banka hesaplarına yardım gönderebilirler. 


Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Vakfı
Bandırma Ziraat Bankası
Merkez Şubesi
Vakıf Hesap Numarası: TR70 0001 0000 4897 5147 6350 01
Vergi No:1400080279