Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2024

"TÜBİTAK-ARDEB Programları: Tanıtım ve Yenilikleri Bilgilendirme Toplantısı" Konulu Çevrim İçi Konferans Düzenleniyor

“Türkiye Yüzyılının Başında” seminer serimiz kapsamında, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz ve Bilimsel Projeler Koordinatörlüğümüz tarafından "TÜBİTAK-ARDEB Programları: Tanıtım ve Yenilikleri Bilgilendirme Toplantısı" düzenlenecektir.

TÜBİTAK-ARDEB programları başvuru süreçleri, desteklenen alanlar ve yenilikleri hakkında detaylı bilgilerin katılımcılarla paylaşılacağı programa davetli konuşmacı olarak TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nurper Güz katılım sağlayacaktır.

30 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 14.00’te çevrim içi olarak düzenlenecek programa akademik ve idari personelimiz ve öğrencilerimiz davetlidir.