Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2024

Uluslararası Öğrenci Ek Yerleştirme Başvuruları Başladı/International Student Supplementary Placement Applications Have Started

2024-2025 EĞITIM-ÖĞRETIM YILI GÜZ YARIYILI LISANS/ÖNLISANS PROGRAMLARINA ULUSLARARASI ÖĞRENCİ EK YERLEŞTİRME ALIM DUYURUSU

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz yarıyılı lisans/önlisans programlarına ek yerleştirme için başvuru işlemleri, 08 Ekim 2024 – 18 Ekim 2024 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilecektir. Başvuru işlemleri yapılırken lütfen başvuru kılavuzunu dikkatlice okuduktan sonra başvurunuzu yapınız.

BAŞVURU KILAVUZU VE TAKVİMİ İÇİN TIKLAYINIZ

ÇEVRİM İÇİ (ONLİNE) BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ  (08 Ekim 2024 tarihinde aktif olacaktır.)

ÖNEMLİ NOT

*Değerli Uluslararası Öğrenci Adaylarımız, Üniversitemizin uluslararası tanınırlığını kullanarak farklı sosyal medya ve internet sitelerinde zaman zaman belirli ücretler karşılığında bölümlerimize kayıt yapılacağına ilişkin duyurular yapılabilmektedir. Bu duyuruları yapan firma, ajans ya da şahıslara itibar edilmemesini ve bu sitelerin oidb@bandirma.edu.tr adresine bildirilmesini önemle rica ederiz.

**Başvuru süresi içinde yapılmayan başvurular ve istenen belgeleri yüklemeyen veya eksik yükleyenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

***Ek Yerleştirme sonucunda kayıt hakkı kazanan öğrenciler 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar döneminde, Yurt Dışından Öğrenci Kabul Yönergesi’nde belirtilen şartları sağlamaları halinde eğitimlerine başlayabileceklerdir.

APPLICATION AND REGISTRATION CALENDAR FOR ADDITIONAL PLACEMENT IN ASSOCIATE DEGREE AND UNDERGRADUATE PROGRAMS FOR INTERNATIONAL STUDENTS

Bandırma Onyedi Eylül University 2024-2025 Academic Year Fall semester undergraduate / graduate programs for additional placement applications will be made online between 08 October 2024 - 18 October 2024. During the application process, please read the application guide carefully and then make your application.
CLICK HERE FOR APPLICATION GUIDE AND CALENDAR

CLICK HERE FOR ONLINE APPLICATION (will be active on October 08, 2024)

IMPORTANT NOTICE

*Dear International Candidates,

You may come across some announcements or ads from time to time on different social media and websites about enrollment in our departments for certain fees as if these were posted by our University.

We kindly request you not to rely on companies, agencies or individuals who make these announcements or advertisements and to report these sites to oidb@bandirma.edu.tr.

**Applications not made within the application period or applications of those who do not upload or incompletely upload the required documents will not be accepted.

***Students who have the right to enroll as a result of the Additional Placement will be able to start their education in the Spring semester of the 2024-2025 Academic Year, if they meet the conditions specified in the Foreign Student Admission Directive.