Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2020

Gösterim: 4033

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü ile BANÜ-KAGEM Tarafından “Mezunlarımız Anlatıyor” İsimli Çevrimiçi Söyleşi Düzenleniyor

Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümümüz, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezimiz (BANÜ-KAGEM) ile işbirliği yaparak bölümün ilk mezunları olma ayrıcalığını yaşayan ve iş hayatına atılan öğrencilerle bir söyleşi gerçekleştiriyor. Moderatörlüğünü Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Hatice Aydın’ın üstlendiği, BANÜ-KAGEM Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Armağan Türk’ün konuşmacı olarak katılacağı ve mezun olan beş öğrencimizin konuk olacağı “Mezunlarımız Anlatıyor” isimli söyleşi, 3 Aralık 2020 Perşembe günü 19:00-21:00 saatleri arasında Webex uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleşecektir. Yayın linki program öncesinde, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümümüzün web sayfasından paylaşılacaktır. 

BANÜ-KAGEM Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Armağan Türk’ün kariyer merkezimizi tanıtacağı, öğrencilerin kariyer hedefleri ve mezuniyet sonrası yapmaları gerekenlere dair önemli bilgiler paylaşacağı, mezun öğrencilerimizin iş yaşamına adım sürecinde yaşamış olduğu deneyimlerini aktaracağı bu söyleşiden istifade etmenizi temenni ediyor, iyi seyirler diliyoruz.


Fotoğraflar