Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2024

Gösterim: 472

Üniversitemiz Bünyesinde TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Kapsamında Cumhuriyet ve Marmara İlkokullarında Sonuç Etkinliği Programı Düzenleniyor

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2022 Yılı- 2. Dönem Başvurusu kapsamında kabul gören, danışmanlığını Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hatice Aydın’ın gerçekleştirdiği ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü öğrencisi Ferhat Parıltı’nın yürütücüsü olduğu " Çocukların Dijital Ayak İzi Ölçümü ve Kültürel Miras Oyunlarının Önleyici Bir Araç Olarak Kullanımı” başlıklı proje tamamlanmıştır.

Projenin sonuç raporu, 8 Ocak Pazartesi günü saat 09:00’da Marmara İlkokulunda ve saat 12.00’de Cumhuriyet İlkokulunda yapılacak etkinliklerle sunulacaktır. İlgili etkinlikte öğrencimiz Ferhat Parıltı ve öğretim üyemiz Prof. Dr. Hatice Aydın, proje sürecine, her iki okul örnekleminde gerçekleşen proje sonuçlarına ve uygulamalarına ilişkin aktarımlarda bulunacaktır.


Fotoğraflar