Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2024

Üniversitemizde 2024-2025 Eğitim-Öğretim Dönemi Uluslararası Öğrenci Oryantasyon Programı Düzenleniyor

2024 - 2025 Eğitim Öğretim yılında Üniversitemize yeni kayıt yaptıran uluslararası öğrencilerimizin üniversite hayatına uyum süreçlerinin kolaylaştırılması ve öğrencilere Üniversitemizin tanıtılması amacıyla Oryantasyon Programı düzenlenecektir.

Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz’un katılım göstereceği programda; Öğrenci İşleri, Bilgi İşlem, Kütüphane ve Dokümantasyon ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlarımız ile Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğümüz, uluslararası öğrencilerimize Üniversitemiz hakkında detaylı bilgiler paylaşacaklardır. Oryantasyon Programında ayrıca; Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezimiz tarafından Banü-Elçi projesinin tanıtımı yapılacak ve Balıkesir İl Göç İdaresi Müdürlüğü uzmanları tarafından uluslararası öğrenci ikamet izin işlemleri hakkında önemli bilgiler paylaşılacaktır.

15 Ekim Salı günü saat 15.00’te Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan programa tüm uluslararası öğrencilerimiz davetlidir.