Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2024

Üniversitemizde “Doğu Akdeniz ve İsrail Filistin Savaşı” Konulu Seminer Düzenleniyor

"Türkiye Yüzyılının Başında" seminer serimiz kapsamında Akdeniz Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (BANÜ-APAM) tarafından “Doğu Akdeniz ve İsrail Filistin Savaşı” konulu panel düzenlenecektir.

Çevrim içi olarak düzenlenecek olan seminere BANÜ-APAM Müdürümüz Doç. Dr. Altuğ Günar moderatör olarak, Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Şahin ve Ortadoğu Araştırmaları Uzmanı Haydar Oruç ise konuşmacı olarak katılım sağlayacaktır.

22 Temmuz 2024 Pazartesi günü saat 20.00’de başlayacak olan seminere, akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz ve tüm vatandaşlarımız davetlidir.

Seminere katılım için tıklayınız.