Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2023

Üniversitemizde Kariyer Hazırlık Kursları Düzenleniyor

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve NE10 Şehir Araştırmaları ve Teknoloji Geliştirme Merkezi’nin katkılarıyla, Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda 18-22 Aralık 2023 tarihleri arasında sertifikalı “Kariyer Hazırlık Kursları” düzenlenecektir.

Öğrencilerimizi çalışma hayatına hazırlamak amacıyla düzenlenecek Kariyer Hazırlık Kursları’nda; “İş Kültürü, Kişisel Gelişim, Kariyer, Verimlilik ve İş Etiği” konularında eğitim verilecektir. Eğitimci ve Danışman İsmail Orhan Sönmez tarafından verilecek eğitimler beş gün boyunca devam edecek ve program sonunda sertifika verilecektir. Tüm öğrencilerimizin davetli olduğu programda kontenjan, 265 kişi ile sınırlıdır.

Kariyer Hazırlık Kursları’na ön kayıt için tıklayınız.