Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2024

Üniversitemizde Meme Kanseri Farkındalık Semineri Düzenleniyor

"Türkiye Yüzyılının Başında" seminer serimiz kapsamında Üniversitemiz Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve İletişim Fakültesi iş birliğiyle Meme Kanseri Farkındalık Semineri düzenlenecektir.

Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonumuzda düzenlenecek olan seminere; İletişim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hatice Aydın "Hastalıkta İletişimin Rolü" başlıklı sunumu, Sağlık Bilimleri Fakültemiz Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Mert Atan "Hastalıkta Beslenmenin Rolü" başlıklı sunumu, Sağlık Bilimleri Fakültemiz Dr. Öğr. Üyesi Derya Azim "Hastalıkta Egzersizin Rolü" başlıklı sunum ve Tıp Fakültemiz Dr. Öğr. Üyesi Yeşim Akdeniz "Hastalıkta Erken Tanının Önemi ve Tedavi" başlıklı sunumu ile konuşmacı olarak katılacaktır.

25 Ekim 2024 Cuma günü saat 10.30’da başlayacak olan konferansa, akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz ve tüm vatandaşlarımız davetlidir.