Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2024

Üniversitemizde “Milli Birlik ve Beraberlikle Kenetlenen Milletin Zaferi” Paneli Düzenleniyor

Üniversitemiz tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla 11 Temmuz 2024 Perşembe günü saat 11.00’de “Milli Birlik ve Beraberlikle Kenetlenen Milletin Zaferi” paneli düzenleniyor.

15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yıl dönümünde “Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri çerçevesinde, ihaneti canları pahasına önleyen kahramanları anmak, millet iradesine kast eden karanlık girişimi unutmamak ve unutturmamak için düzenlenen panelin moderatörlüğünü Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Şahin üstlenirken, İslami İlimler Fakültesi Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Abdullah Hikmet Atan, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyelerimiz Prof. Dr. Mehmet Karayaman ve Prof. Dr. Vehbi Bayhan panele konuşmacı olarak katılım sağlayacaktır.

Prof. Dr. Aziz Sancar Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan panele tüm öğrencilerimiz, personelimiz, halkımız ve basın mensuplarımız davetlidir.