Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2024

Üniversitemizde “Milli Birlik ve Beraberlikle Kenetlenen Milletin Zaferi” Temalı Fotoğraf Sergisi Düzenleniyor

Üniversitemiz tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla hain darbe girişiminin 8. yıldönümünde “Milli Birlik ve Beraberlikle Kenetlenen Milletin Zaferi” temalı fotoğraf sergisi düzenlenecektir.

15 Temmuz 2016'da gerçekleşen hain darbe girişiminde milletimizin göstermiş olduğu destansı mücadelenin sahnelerini içeren ve Anadolu Ajansı objektiflerinden oluşan fotoğraf sergisi 11 Temmuz 2024 Perşembe günü saat 10:30’da Üniversitemiz Öğrenci Yaşam Merkezi Fuaye Alanında açılacaktır.

2 gün boyunca sanatseverlerin ziyaretine açık olacak olan sergiye tüm vatandaşlarımız davetlidir.