Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2024

Üniversitemizde "Türkiye Yüzyılında Hemşireliğin Yüzyılı” Konulu Konferans Düzenleniyor

"Türkiye Yüzyılının Başında" seminer serimiz kapsamında, Hemşirelik Haftası programı çerçevesinde, Sağlık Bilimleri Fakültemiz tarafından "Türkiye Yüzyılında Hemşireliğin Yüzyılı” konulu konferans düzenlenecektir.

Moderatörlüğünü Hemşirelik Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Serap Altuntaş’ın üstleneceği programa davetli konuşmacı olarak Demiroğlu Bilim Üniversitesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmet Eşer katılım sağlayacaktır. Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda 13 Mayıs 2024 Pazartesi günü saat 15.30’da başlayacak olan konferansa, akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz ve tüm vatandaşlarımız davetlidir.