Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2024

YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ ALIMI BAŞLADI/ACCEPTANCE OF FOREIGN STUDENTS HAS STARTED

2024-2025 EĞITIM-ÖĞRETIM YILI GÜZ YARIYILI

LISANS/ÖNLISANS PROGRAMLARINA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCI ALIM DUYURUSU

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz yarıyılı lisans/önlisans programlarına başvuru işlemleri, 23 Temmuz 2024 – 09 Ağustos 2024 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilecektir. Başvuru işlemleri yapılırken lütfen başvuru kılavuzunu dikkatlice okuduktan sonra başvurunuzu yapınız.

BAŞVURU KILAVUZU VE TAKVİMİ İÇİN TIKLAYINIZ

ÇEVRİM İÇİ (ONLİNE) BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ  (23 Temmuz 2024 tarihinde aktif olacaktır.)

ÖNEMLİ NOT

Değerli Uluslararası Öğrenci Adaylarımız, Üniversitemizin uluslararası tanınırlığını kullanarak farklı sosyal medya ve internet sitelerinde zaman zaman belirli ücretler karşılığında bölümlerimize kayıt yapılacağına ilişkin duyurular yapılabilmektedir. Bu duyuruları yapan firma, ajans ya da şahıslara itibar edilmemesini ve bu sitelerin oidb@bandirma.edu.tr adresine bildirilmesini önemle rica ederiz.

*Başvuru süresi içinde yapılmayan başvurular ve istenen belgeleri yüklemeyen veya eksik yükleyenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

FOREIGN STUDENT ADMISSION ANNOUNCEMENT

FOR ASSOCIATE DEGREE AND UNDERGRADUATE/ PROGRAMS

2024-2025 ACADEMIC YEAR FALL SEMESTER

Bandırma Onyedi Eylül University will be accepting applications for the 2024-2025 Academic Year Fall Semester. Applications for undergraduate and associate degree programs will be received online from July 23, 2024 to August 9, 2024.

Please carefully read the application guide before applying. The application process will be active on July 23, 2024.

CLICK the link provided for the application guide and calendar. (It will be active on July 23, 2024)

CLICK HERE TO APPLY ONLINE

IMPORTANT WARNING

Dear International Student Candidates,

Individuals or organizations that intend to get financial interest or have malicious purposes may advertise application or admission announcements by offering assistance or promising to have applicants enrolled at a program of our University.

We kindly ask you not to get in touch with such individuals or organizations that make announcements on various social media platforms and websites offering registration to our departments for a fee.

We strongly advise that you do not rely on these announcements and report such sites to oidb@bandirma.edu.tr.

*Please note that applications made outside of the specified application period, or applications that do not include the required documents or have incomplete documents, will not be accepted.