29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Bandırma’da Resmi Tören ile Kutlandı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Bandırma'da da coşkuyla kutlanıyor. Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel’in de katılım gösterdiği resmi törene Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Garnizon Komutanı Albay Selahattin Akalp, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve ilçe protokolünün yanı sıra vatandaşlar ve öğrenciler de yoğun ilgi gösterdi.
Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.
Tören, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bandırma Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğünce düzenlenen Resim, Kompozisyon ve Atletizm yarışmalarında dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaların verilmesiyle sona erdi.