Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2024

9. Kariyer Günleri Başladı

Üniversitemizde Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezimiz (BANÜ-KAGEM) koordinatörlüğünde, fakültelerimiz ve öğrenci topluluklarımızın iş birliği ile bu yıl dokuzuncusu düzenlenen ve üç gün sürecek olan geleneksel Kariyer Günleri başladı.

Kariyer Günleri etkinliğinin açılışı, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz’un katılımıyla Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel ve Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu, öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz katılım gösterdi. Açılış programında, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizin ve Endüstri İlişkiler Topluluğumuzun destekleri ile Dr. Danis Navaro “Yeni İş Modelleri ve Kariyer Yolculuğu” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. Programın ardından Üniversitemiz Yönetimi ile öğrencilerimiz arasında önemli bir iletişim köprüsü oluşturacak ve öğrencilerimizin görüşlerinin alınmasını sağlayarak üniversite yaşamının daha etkin bir şekilde yönlendirilmesine katkıda bulunacak “Rektör-Öğrenci Buluşması” gerçekleşti. Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, öğrencilerimizin merak ettiği soruları cevaplandırdı.

Prof. Dr. Aziz Sancar Konferans Salonu’nda ise Sağlık Bilimleri Fakültemizin destekleri ile “Fizyoterapi ve Rehabilitasyonda Kariyer Yolculuğu” başlıklı sunumu ile Uzman Fizyoterapist Zafer Aksungur, “Sağlık Bilimlerinde Kariyer Yolculuğu” başlıklı konu ile Nev Bandırma Hastanesi, Royal Hastanesi ve Medicana Hastanesi uzmanları öğrencilerimizle paylaşımlarda bulundu.

Etkinliğin birinci günü, “Finansal Piyasalarda Kariyer” oturumu ile devam etti.  Davetli konuşmacılar Kurumsal İletişim Müdürü Caner Balaman, Yatırım Uzamanı Yasin Özdemir ve Yatırım Uzman Yardımcısı Oğulcan Keskin “Finansal Piyasalarda Kariyer” konulu sunumlarını gerçekleştirdi.

Alanında uzman birçok davetli konuşmacının katılımıyla gerçekleşecek ve kariyer rotası tayininde gerekli tüm bilgilendirmelerin yapılacağı 2. ve 3. gün etkinliklerine tüm öğrencilerimiz davetlidir.