Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2024

9. Kariyer Günleri Devam Ediyor

Üniversitemizde Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezimiz (BANÜ-KAGEM) koordinatörlüğünde, Fakültelerimiz ve Öğrenci Topluluklarımızın iş birliği ile bu yıl dokuzuncusu düzenlenen geleneksel Kariyer Günleri, alanında uzman sektör temsilcileri ile devam ediyor.

Öğrencilerimizin kariyerlerini hangi alanlarda nasıl şekillendirmesi gerektiğine dair bilgilendirmelerin yapıldığı Kariyer Günleri’nin ikinci günü birçok oturumla devam etti. Etkinliğin ikinci gününde; Prof. Dr. Aziz Sancar Konferans Salonu’nda İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültemizin destekleri ile davetli konuşmacı Serdar Kara “Kamuda Kariyer Yolu: KPSS” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. Aynı saatlerde Necip Fazıl Kısakürek Konferans Salonu’nda ise, Ferisoft Şirketi Kurucusu ve Yazılım Mühendisi Ferkan Akyazıcı ve Endüstri ve Mekanik Mühendisi Merve Bozer davetli konuşmacı olduğu “Insight 360: Sektör Temsilcileri Buluşması” oturumu gerçekleştirildi. Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda ise İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizin ve Endüstri İlişkiler Topluluğumuzun destekleri ile Serbest Mali Müşavir Turgut Çetin “Bir Mali Müşavirin Kariyer Yolculuğu” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

Öğleden sonra gerçekleşen oturumda ise Necip Fazıl Kısakürek Konferans Salonu’nda “Genç İş İnsanları Kampüste” oturumu gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz Öğretim Üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Ayça Özekin’in üstlendiği oturumda; Özel Anka Bandırma Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Gözde Engür, Naturel Kapıdağ İşletmesi Kurucusu Beyza Aydın, Akın Ertürk Koleji Kurucu Müdürü Akın Ertürk ve Ermed Çevre Sanayi Şirketi Kurucu Müdürü Kıymet Abanoz, öğrencilerimizle buluştu.

Etkinliğin ikinci gününün son oturumunda, Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültemizin destekleri ile Bekir Oğurlu “Yazılım Geliştiriciliği ve Dijital Dönüşüm Araçları” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

Alanında uzman birçok davetli konuşmacının katılımıyla gerçekleşecek ve kariyer rotası tayininde gerekli tüm bilgilendirmelerin yapılacağı 3. gün etkinliklerine tüm öğrencilerimiz davetlidir.