Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2024

Aday Öğrencilerimizi “Üniversitemizi Ziyarete ve Kampüs Turu”na Bekliyoruz!

Aday öğrencilerimizin, kentimizin eğitim merkezi ve parlayan yüzü olan Üniversitemizi yerinde görmesini Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi olarak önemsiyoruz! Üniversitemiz tarafından, Üniversitemizi ve kampüslerimizi tanıtmak amacıyla “Kampüs Turu” etkinliği başlatılmıştır.

Üniversitemizin aday öğrencilerimize yönelik olarak düzenlemiş olduğu üniversite tanıtım gezilerimiz; 22 Temmuz-2 Ağustos 2024 tarihleri arasında Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 10.00-12.00 arası gerçekleştirecektir. Aday öğrencilerimiz ve kıymetli aileleri de diledikleri zaman diliminde şahsi araçlarıyla Üniversitemizi ziyaret edebilirler.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Ailesi olarak kapılarımızın her zaman aday öğrencilerimize açık olduğunu ifade etmek istiyor, heyecanla sizleri bekliyoruz.