Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2024

Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni Üniversitemizde Ağırladık

Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Üniversitemize ziyarete gelen yaklaşık 100 kişilik öğrenci grubuna çevre ve iklim değişikliği konularında farkındalık oluşturmak amacıyla panel düzenlendi.

Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, üniversitemizi ziyaret etti. Öğrenciler, üniversite kampüsünü gezme fırsatı bulurken, akademik ortamda bulunmanın heyecanını yaşadılar.

Ziyaretin ardından, çevre ve iklim değişikliği konularında farkındalık oluşturmak amacıyla İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyelerimiz Prof. Dr. Metehan Yılgör ve Dr. Öğr. Üyesi Sinem Atay tarafından bir panel düzenlendi. Panelde, iklim değişikliğinin etkileri, sürdürülebilir yaşam tarzları ve çevre koruma yöntemleri gibi önemli konular ele alındı.