Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

BANDIRMA MESLEK YÜKSEKOKULUNDA EĞİTİM SEMİNERİ

Üniversitemiz Bandırma Meslek Yüksekokulu’nda öğrenim gören tüm bölüm öğrencilerine özel sektörde işveren beklentisi ve İŞKUR eğitim programları hakkında eğitim semineri düzenlendi.

Seminere Bandırma MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yavuz Çokal,  Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Mehmet Arif Kayacan, Öğr. Gör. Müslüm Koç, Gıda İşleme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Uğur Günşen ve öğretim elemanları katıldı.

Eğitim seminerinde Sütaş A.Ş. İnsan Kaynakları Uzmanı İsa Satıcı özel sektörde işveren beklentisi, İŞKUR Bandırma İş ve Meslek Danışmanı Cihat Özel ise iş arama teknikleri ve İŞKUR Eğitim Programları hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi. Öğrenciler ise eğitim seminerine soruları ile katılarak merak ettikleri konular hakkında bilgi aldı.