Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MERKEZ YERLEŞKE KENTSEL TASARIM YARIŞMASI DÜZENLİYOR

Üniversitemiz akademik birimlerin fiziki yapı ihtiyaçlarını, kentin coğrafi ve tarihi dokusuna özen gösteren bir yaklaşımla karşılamayı hedeflemektedir. Bu kapsamda Üniversitemiz merkez yerleşkesinin kentsel tasarımı için ulusal düzeyde, ödüllü “Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Merkez Yerleşke Kentsel Tasarım Yarışması” düzenleniyor.

Yarışma jürisi ilk toplantısını 27 Ocak Cuma günü Üniversitemiz Rektörlüğünde, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda yarışma şartnamesi oluşturularak, yarışmanın Şubat ayı içerisinde Resmi Gazete’de yayınlanması ve kamuoyuna duyurulması kararlaştırıldı.