Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2024

BANÜV ile Geleceğe Işık Tutun, Gençlere Destek Olun

Ülkemizde ve dünyada yükseköğrenimin her geçen gün daha da önem kazandığı bu dönemde, Üniversitemizin misyonu sadece bilgi ve beceri kazandırmak değil; aynı zamanda geleceğimizin teminatı olan gençlerimize destek olmaktır. Bu bağlamda, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Vakfı (BANÜV), öğrencilere sunduğu burs imkânlarıyla, geleceğimizin teminatı olan gençlerin eğitim hayatlarına değerli katkılarda bulunmaktadır.

Vakfımız, her yıl çok sayıda öğrenciye burs sağlayarak, onların akademik kariyerlerine devam etmelerine yardımcı olmakta ve maddi zorlukları aşmalarına destek olmaktadır. Bu anlamda, sağladığınız her katkı, bir öğrencinin hayallerine ulaşmasında büyük bir adım anlamına gelmektedir.

Sizleri, birlikte daha fazla gencin eğitimine ışık tutmak ve onların hayatlarına dokunmak için el birliğiyle çalışmaya ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Vakfı’na destek olmaya davet ediyoruz. BANÜV’e yapacağınız her bağış, öğrencilerimizin geleceğini aydınlatacaktır.

Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz.