Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2024

Balıkesir İl Sağlık Müdürü ve Balıkesir Kamu Hastane Hizmetleri Başkanından Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyareti

Balıkesir İl Sağlık Müdürü Serkan Kadir Keskin ve Balıkesir Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı İsmail Mert Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Serkan Kadir Keskin ve İsmail Mert Rektörümüze yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar dilediler.

Rektörümüz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti. Ziyarette Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu, Tıp Fakültesi Dekanımız Prof.Dr. Hayrettin Tekümit ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin Eseceli hazır bulundu.