Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2020

Balıkesir Üniversitesi Yönetiminden Üniversitemize Nezaket Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Üniversitemizi ziyaret eden Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Narlı ve Prof. Dr. İbrahim Türkmen’i Rektörlük Makamı’nda ağırladı. Ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Serel ve Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ile Genel Sekreterimiz Cihangir Boz da hazır bulundu.

ektörlük Makamı’nda gerçekleşen ziyaretin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, misafirlerine Prof. Dr. Sabahattin Zaim Kütüphanemiz ve Denizcilik Fakültesi laboratuvarlarımız ile inşaatı devam eden Merkezi Derslik, Öğrenci Yaşam Merkezi, Mühendislik Fakültesi, Çok Amaçlı Spor Kompleksi ve Spor Bilimleri Fakültesi inşaatlarını gezdirerek Üniversitemiz çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu. Balıkesir’in iki üniversitesinin üst düzey yönetiminin bir araya geldiği ziyaret, karşılıklı görüş alışverişi ve iyi niyet temennileriyle son buldu.