Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2024

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu Üniversitemiz Yerleşkesi İçinde Yapımı Tamamlanmak Üzere Olan KYK Yurdunda İncelemelerde Bulundu

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Üniversitemiz Yerleşkesi içinde yapımı tamamlanmak üzere olan ve 2024-2025 eğitim-öğretim döneminde faaliyete geçecek olan 1.198 kişilik Zağnos Paşa Erkek Öğrenci Yurdu’nda incelemede bulundu.

Vali İsmail Ustaoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz ile birlikte KYK yurtlarını gezdi. Ustaoğlu inceleme sırasında, yurtların iç yapıları, sosyal alanlar ve öğrenciler için sunulan imkanlar hakkında Rektörümüzden bilgi aldı. Ziyarette Ustaoğlu’na, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Balıkesir İl Jandarma Komutanı Tümg. Nurettin Alkan, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, Bandırma Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Elüstü eşlik etti. Yurtların modern tasarımı ve sağladığı olanaklar, Vali Ustaoğlu tarafından takdirle karşılandı.