Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2025

Gösterim: 369

Bandırma Meslek Yüksekokulumuzda “Gıda Güvenliği Bilinçlendirme Semineri” Düzenlendi

Bandırma Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü tarafından organize edilen “Gıda Güvenliği Bilinçlendirme Semineri”, sektör temsilcileriyle eğitim dünyasını bir araya getirdi.

Programa, Bandırma Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü öğrencilerinin yanı sıra Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gıda Teknolojisi Bölümü öğretmen ve öğrencileri de katılım sağladı. Lise öğrencileri, üniversite atmosferini deneyimleme fırsatı bulurken, aynı zamanda gıda güvenliğine ilişkin güncel bilgiler edindiler.

İrem Kartaner sunumunda; gıda üretiminde hijyen, izlenebilirlik ve kalite kontrol süreçleri üzerine kapsamlı bilgiler aktararak, sektörel uygulamalardan örnekler paylaştı. Öğrencilerin teorik bilgilerini gerçek hayat deneyimleriyle pekiştirmesine katkı sağlayan sunum, katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.

Etkinlik, İrem Kartaner’in öğrencilerden gelen soruları yanıtladığı etkileşimli bir soru-cevap bölümü ve ardından teşekkür belgesi takdimi ile son buldu.


Fotoğraflar