Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2024

Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrencilerimizin Önlük Giyme ve Mesleki Yemin Töreni Gerçekleşti

Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümümüzün 2023-2024 Eğitim - Öğretim Yılı “Önlük Giyme ve Mesleki Yemini Töreni”, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz’un katılımıyla gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Uğur Günşen gerçekleştirdi. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin Eseceli'nin konuşmasının ardından konuşmalarını gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, Beslenme ve Diyetetik Bölümümüzün gerçekleştirmiş olduğu Önlük Giyme ve Mesleki Yemin Töreni’nde bulunuyor olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, öğrencilere başarılar diledi. Törende ilk önlük Rektörümüz tarafından giydirildi.

Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda gerçekleşen Önlük Giyme ve Mesleki Yemin Töreni’ne Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin Eseceli, Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hayrettin Tekümit, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Ayşe Güldem Kilciler, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Çağdaş Aktan, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Emre Çiğdem, akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz ve kıymetli aileleri katıldı.

Önlük Giyme ve Mesleki Yemin Töreni, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin Eseceli ve Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Uğur Günşen başta olmak üzere Öğretim Üyelerimiz tarafından öğrencilerimize beyaz önlüklerinin giydirilmesi, Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Sedat Arslan tarafından öğrencilerimize mesleki yemin ettirilmesi ve ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Ailesi olarak Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencilerimizi tebrik eder, gelecekteki eğitim hayatlarında başarılar dileriz.