Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2024

Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreterinden Rektörümüze Nezaket Ziyareti

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Genel Sekreteri Talat Yavuz, Balıkesir Memur-Sen Şube Başkanı ve Balıkesir Eğitim-Bir-Sen 1 No’lu Şube Başkanı Ercan Kurter ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bandırma Memur-Sen İlçe Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen 1 No’lu Şube Temsilci Önder Turhan, Bandırma Emekli Memur-Sen Temsilcisi Kanver Şener, Balıkesir Eğitim-Bir-Sen 2 No’lu İl Başkan Yardımcısı Halil Ferik, Balıkesir Eğitim-Bir-Sen 2 No’lu Şube Başkanlığı Üniversitemiz Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Mehmet Tektaş, Doç. Dr. Yahya Turhan ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Üniversitemiz personelinin talepleri dile getirilirken, yükseköğretimdeki gelişmeler ve gelecek süreçteki beklentiler üzerine de karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Ziyarette Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel ve Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ile Genel Sekreterimiz hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Talat Yavuz ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti. Ziyarette, Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Talat Yavuz, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz’a hediye takdiminde bulundu.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.