Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2024

Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosundan Rektörümüze Taziye Ziyareti

Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Darianto Harsono ile Konsolos Fachry Sulaiman, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz’a nezaket ziyaretinde bulunarak yakın zamanda vefat eden uluslararası misafir öğrencimiz Ali Rochmad Dwi Firmansyah için başsalığı dileğinde bulundu. Başkonsolos, merhum öğrencimizin hastalığından vefatına kadar olan süreçte Üniversite olarak gösterilen ilgi için Rektörümüze ayrıca teşekkür etti. Ziyarette Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel ile Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu da hazır bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz, nazik ziyaretleri dolayısıyla Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Darianto Harsono ile Konsolos Fachry Sulaiman'a teşekkürlerini ve taziyelerini iletti.