Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2024

Erdek Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Erdek Meslek Yüksekokulu mezuniyet törenimiz büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Erdek Meslek Yüksekokulu Yerleşkesinde gerçekleşen ve Erdek Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Mehmet Zahid Ecevit’in ev sahipliği yaptığı törene Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ve kıymetli eşi, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ve Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu, akademik ve idari personelimiz, basın mensupları, öğrencilerimiz ve kıymetli velileri katılım gösterdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan mezuniyet töreninin açılış konuşmasını Erdek Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Mehmet Zahid Ecevit gerçekleştirdi. Selamlama konuşmalarını gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, mezun öğrencilerimize meslek yaşamlarında başarılar diledi. 2023-2024 eğitim-öğretim yılında Erdek Meslek Yüksekokulumuzu birincilikle bitiren Sağlık Turizmi İşletmeciliği Programı öğrencimiz Esra Kesici de heyecanını ve mutluluğunu dile getirdiği bir konuşma gerçekleştirdi.

Konuşmalardan sonra bölümlerini birincilikle bitiren öğrencilerimiz tarafından tüm mezun öğrencilerimiz adına kütüğe plaket çakma seremonisi gerçekleştirildi. Programda daha sonra dereceye giren öğrencilerimize teşekkür belgesi takdim törenine geçildi. Üniversitemizi derece ile tamamlayan öğrenciler teşekkür belgelerini Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz ve protokol üyelerinin elinden aldı. Teşekkür belgesi takdimlerinin ardından Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Mehmet Zahid Ecevit tarafından öğrencilerimize mezuniyet belgeleri takdim edildi.

Büyük bir coşkuyla gerçekleşen mezuniyet törenimiz Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz’un geri sayımı ve müzik eşliğinde mezun öğrencilerimizin keplerini havaya fırlatmasıyla son buldu. Yüzlerce kepin havada süzüldüğü bu güzel an fotoğraf ve video çekimleriyle ölümsüzleştirildi.

Bölüm ve programlarını başarıyla tamamlayan, meslek yaşamlarına başlayacak olan sevgili mezun öğrencilerimizi tebrik ediyor, her şeyin gönüllerince olmasını temenni ediyoruz.