Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2024

Gençlik ve Spor Kulübümüzden Masa Tenisinde Büyük Başarı

Üniversitemiz Gençlik ve Spor Kulübü (BANÜ-GSK), 26-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Salonu’nda düzenlenen 2. Lig finallerinde büyük bir başarı göstererek dereceye girdi ve 1. Lige çıkmaya hak kazandı.

Halil Korulu, Tuncay Çalışkan ve Kamil Uzgur’dan oluşan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü oyuncularımız Nevşehir’de düzenlenen 2.Lig final müsabakalarında büyük bir başarı göstererek takımımızı 1. Lige taşıdılar.

BANÜ-GSK Kulüp Başkanı Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yağmur Akkoyunlu, “Başta oyuncularımız olmak üzere bu başarıda önemli katkıları bulunan ve Nevşehir’de düzenlenen Türkiye Masa Tenisi 2. Ligi final müsabakaları organizasyonunda bizlere destek sağlayan Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Adem Özalp’e, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Balıkesir İl Temsilcisi Sayın Nurettin Özdemir’e, Bandırma Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Hüseyin Elüstü’ye, Bandırma İlçe Başkanı Sayın Mehmet Doğan’a çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kulüp Sekreteri ve Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Karatepe de final sonrası bir açıklamada bulunarak, “Finaller öncesinde iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bu başarı büyük bir emek ve özverinin sonucu. Başta Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz olmak üzere Genel Sekreter Yardımcımız Sayın Faruk Küçük’e ve Kurumsal İletişim Koordinatörümüz Muhammed Murat Öymez’e vermiş oldukları destek için teşekkür ediyorum. Bu gurur Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ve şehrimiz insanınındır” ifadelerini kullandı.

Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, kupa töreninde yaptığı konuşmada Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü oyuncularımızı tebrik etti ve kendilerine 1.ligde başarılar diledi. Üç dört yıl içinde kulübümüzü süper ligde görmek istediğini söyleyen rektörümüz kupa törenine katılan Spor Bilimleri Fakültesi hocalarımıza da çalışmalarından dolayı teşekkür etti.