Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2024

Gönen Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Gönen Meslek Yüksekokulu mezuniyet törenimiz büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Gönen Meslek Yüksekokulu A. Dursun Akın Yerleşkesinde gerçekleşen ve Gönen Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Arucu’nun ev sahipliği yaptığı törene Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, Gönen Kaymakamı Dr. Arslan Yurt, Gönen Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yılman, Gönen İlçe Emniyet Müdürü Aydın Zeybek, Gönen İlçe Jandarma Komutanı V. J. Kd. Bşvş. Selim Yafay, Gönen Ticaret Odası Başkanı İsmail Mutlu, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ve Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu, akademik ve idari personelimiz, basın mensupları, öğrencilerimiz ve kıymetli velileri katılım gösterdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan mezuniyet töreninin açılış konuşmasını Gönen Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Arucu gerçekleştirdi. Selamlama konuşmalarını gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, mezun öğrencilerimize meslek yaşamlarında başarılar diledi. Gönen Kaymakamı Dr. Arslan Yurt da öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında başarı dileklerinde bulunarak mezuniyetlerinin hayırlı olmasını temenni etti. 2023-2024 eğitim-öğretim yılında Gönen Meslek Yüksekokulumuzu birincilikle bitiren Bilgisayar Programcılığı Programı Öğrencimiz Uygar Çelik de heyecanını ve mutluluğunu dile getirdiği bir konuşma gerçekleştirdi.

Konuşmalardan sonra bölümlerini birincilikle bitiren öğrencilerimiz tarafından tüm mezun öğrencilerimiz adına kütüğe plaket çakma seremonisi gerçekleştirildi. Programda daha sonra dereceye giren öğrencilerimize teşekkür belgesi takdim törenine geçildi. Üniversitemizi derece ile tamamlayan öğrenciler teşekkür belgelerini Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz ve protokol üyelerinin elinden aldı. Teşekkür belgesi takdimlerinin ardından Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Arucu tarafından öğrencilerimize mezuniyet belgeleri takdim edildi.

Büyük bir coşkuyla gerçekleşen mezuniyet törenimiz mezun öğrencilerimizin keplerini havaya fırlatmasıyla son buldu. Yüzlerce kepin havada süzüldüğü bu güzel an fotoğraf ve video çekimleriyle ölümsüzleştirildi.

Bölüm ve programlarını başarıyla tamamlayan, meslek yaşamlarına başlayacak olan sevgili mezun öğrencilerimizi tebrik ediyor, her şeyin gönüllerince olmasını temenni ediyoruz.