Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2023

Gönen Meslek Yüksekokulumuzda 4. Kariyer Günleri Etkinliği Gerçekleştirildi

Gönen Meslek Yüksekokulumuz tarafından öğrencilerimizi çalışma hayatına hazırlamak ve farkındalık oluşturmak amacıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Kariyer Günleri” etkinliği gerçekleştirildi.

Üniversitemiz, öğrencileri ve mezunlarının iş dünyasında tercih edilen, beğenilen ve lider kişiler olmalarına ve günümüzün zorlu istihdam koşullarında, sosyal ve profesyonel çevre oluşturmalarına büyük önem vermektedir. Bu kapsamda yıl boyunca kariyer zirveleri, panelleri, sempozyumları ve konferansları düzenlemektedir. Bu etkinliklerden biri olan “4. Kariyer Günleri” etkinliği Gönen Meslek Yüksekokulumuzda akademisyen ve öğrencilerimizin yoğun katılımlarıyla gerçekleşti.

Kariyer Günleri etkinliğine davetli konuşmacı olarak, Gönen Kaymakamı Dr. Arslan Yurt, Gönen İlçe Emniyet Müdürü Aydın Zeybek ve Gönen İlçe Jandarma Komutanı Selçuk Civan katıldı.

Öğrencilerimizin gelecek ve kariyer bağlamında bilgilendirildiği etkinlikte; Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü kurumlarında personel yetiştirme, personel alımlarının nasıl gerçekleştiği ve mesleğin kariyer basamakları anlatılırken aynı zamanda İlçe Kaymakamımız Dr. Arslan Yurt tarafından bir kariyer hedefi olarak kaymakamlık mesleği konusunda öğrencilerimize ufuk açıcı bilgilendirmeler yapıldı. Etkinlik, karşılıklı soru ve cevap bölümünün ardından tamamlandı.