Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

İŞKUR’DAN İŞLETMELERE TEŞEKKÜR PLAKETİ

İŞKUR 2014-2016 tarihleri arasında kendileri ile işbirliği içerisinde çalışarak istihdama katkı sağlayan firmalara teşekkür etmek amacıyla plaket töreni düzenledi. Törene Üniversitemizden, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve Rektör Yrd. Prof. Dr. Alpaslan Serel katıldı.

Törende İŞKUR’un istihdam çalışmalarına katkısından dolayı Bandırma’daki 17 işletmeye teşekkür plaketi verildi. Plaket töreni öncesinde İŞKUR Bandırma Müdürü Emrullah Narin ile Balıkesir İl Müdürü Nazım Balcı tarafından bir sunum gerçekleştirildi.

Ardından Üniversitemiz Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in de aralarında olduğu kişiler tarafından işletme yöneticilerine plaketleri takdim edildi. Tören, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.