Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2024

“İsrail-Filistin Savaşı Akdeniz ve Uluslararası Hukuk” Konulu Çevrim İçi Konferans Düzenlendi

"Türkiye Yüzyılının Başında" seminer serileri kapsamında Akdeniz Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (BANÜ-APAM) tarafından “İsrail-Filistin Savaşı Akdeniz ve Uluslararası Hukuk” konulu konferans düzenlendi.

Çevrim içi düzenlenen konferansa, Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın ve Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İrfan Kaya Ülger konuşmacı olarak katılım sağladı.

Bölgeye yönelik genel perspektifin çizildiği ve uluslararası hukuk açısından İsrail’in savaş suçlarına dönük tespitlerin yapıldığı program, öğrencilerimiz ve personelimiz tarafından ilgiyle takip edildi.

BANÜ-APAM Müdürümüz Doç. Dr. Altuğ Günar moderatörlüğünde gerçekleşen program, soru-cevap bölümüyle son buldu.