Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2024

Manyas Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Manyas Meslek Yüksekokulu mezuniyet törenimiz büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Manyas Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen ve Manyas Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Ufuk Bingöl’ün ev sahipliği yaptığı törene; Manyas Kaymakamı Emre Yeşil, Manyas Belediye Başkan Yardımcısı Çağdaş Canbey, Manyas Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Ay, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, İlçe Emniyet Amiri Furkan Işık, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kudret Eğen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülmuttalip Erek, akademik ve idari personelimiz, basın mensupları, öğrencilerimiz ve kıymetli yakınları katılım gösterdi.

Önceden planlanmış programları nedeniyle törene katılamayan Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz gönderdiği mesajda, zorlu bir eğitim sürecinden geçip mezun olmaya hak kazanan öğrencilerimizi tebrik ederek, çalışma hayatlarında başarılar diledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan mezuniyet töreninin açış konuşmasını Manyas Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Ufuk Bingöl gerçekleştirdi. Selamlama konuşmalarını gerçekleştiren Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, mezun öğrencilerimize meslek yaşamlarında başarılar diledi. Manyas Kaymakamı Emre Yeşil de öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında başarı dileklerinde bulunarak mezuniyetlerinin hayırlı olmasını temenni etti. 2023-2024 eğitim-öğretim yılında Manyas Meslek Yüksekokulumuzu birincilikle bitiren Sosyal Güvenlik Programı Öğrencimiz Merve Garip de heyecanını ve mutluluğunu dile getirdiği bir konuşma gerçekleştirdi.

Konuşmalardan sonra bölümlerini birincilikle bitiren öğrencimiz Merve Garip tarafından tüm mezun öğrencilerimiz adına kütüğe plaket çakma seremonisi gerçekleştirildi. Programda daha sonra dereceye giren öğrencilerimize teşekkür belgesi ve plaket takdim törenine geçildi. Üniversitemizi derece ile tamamlayan öğrencilerimiz, teşekkür belgelerini ve plaketlerini Manyas Kaymakamı Emre Yeşil ve protokol üyelerinin elinden aldı. Teşekkür belgesi ve plaket takdimlerinin ardından Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Ufuk Bingöl ve Öğretim Üyelerimiz tarafından öğrencilerimize mezuniyet belgeleri takdim edildi.

Büyük bir coşkuyla gerçekleşen mezuniyet törenimiz, mezun öğrencilerimizin keplerini havaya fırlatmasıyla son buldu. Yüzlerce kepin havada süzüldüğü bu güzel an fotoğraf ve video çekimleriyle ölümsüzleştirildi.

Bölüm ve programlarını başarıyla tamamlayan, meslek yaşamlarına başlayacak olan sevgili mezun öğrencilerimizi tebrik ediyor, her şeyin gönüllerince olmasını temenni ediyoruz.