Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2023

Mısırlı Öğrenciler Birliği Bandırma Tarafından “Sonsuza Kadar Kudüs’ümüz” Temalı Program Düzenlendi

Mısırlı Öğrenciler Birliği Bandırma tarafından Üniversitemiz Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda “Sonsuza Kadar Kudüs’ümüz” temalı program düzenlendi.

İsrail’in çocuk, yaşlı ve kadın ayrımı gözetmeksizin Gazze’ye yönelik başlatmış olduğu katliamı protesto etmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla yapılan Sonsuza Kadar Kudüs’ümüz Programı, uluslararası öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgi gördü.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, video ve sunum gösterimleri ile devam etti. Sunumda; “Filistin tarihi, Yahudilik din anlayışı, sürdürülebilir boykot ve etkileri, sorumluluklarımız" başlıkları altında bilgiler verildi. Program, uluslararası öğrencilerimizin Filistin’de haftalardır yaşanan insanlık dramını sergiledikleri tiyatro gösterimi ile sona erdi.