Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2024

Öğrencilerimiz TEKNOFEST 2024'te Final Yolunda

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) yürütücülüğünde, Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu, medya kuruluşları ve üniversitelerin destekleriyle düzenlenen TEKNOFEST 2024 Roket Yarışması’nda öğrencilerimiz büyük bir başarıya daha imza atarak final yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrencilerimizin 2018 yılında kurduğu “Supernova Roket Team”, TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Roket Yarışması orta irtifa kategorisinin Kritik Tasarım Rapor aşamasını başarıyla geçti ve Atış Hazırlık Rapor aşamasına geldi.

Bu prestijli etkinlikteki başarılarıyla bizleri gururlandıran, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi akademisyenlerimizden Arş. Gör. Dr. Muhammet Oğuz Korkmaz danışmanlığındaki öğrencilerimiz Açelya Bayık, Aysima Ergen, Berk Başok, Burhan Kantarcıoğlu, Doğukan Topallar, Harun İder, Selçuk Erkek ve Tolunay Karabel’i tebrik eder, yarışma boyunca desteklerini esirgemeyen Marmara Organize Sanayi Bölgesi Yönetimine teşekkür ederiz.