Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2024

Öğrencilerimizden Anlamlı Etkinlik

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz, gönüllülük çalışmaları kapsamında SMA (Spinal Musküler Atrofi) hastası Kıvanç Bebeğe destek olmak ve kültürel farkındalık oluşturmak amacıyla tiyatro gösterisi sahnelediler.

Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda gerçekleşen “Bir Genç Kızın Rüyası” isimli tek perdelik müzikli orta oyun tiyatro etkinliğine, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. İbrahim Tümen, Meslek Yüksekokulumuz akademisyenleri, öğrencilerimiz ve vatandaşlar katılım gösterdi.

SMA hastası Kıvanç Bebeğe destek olunması ve farkındalık oluşturmak amacıyla göstermiş oldukları duyarlılıktan ve sergiledikleri tiyatro oyunundaki performanslarından dolayı öğrencilerimizi kutluyoruz.