Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2024

Rektörümüz, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Diyanet Genç Ofis'in İş Birliği ile Düzenlenen Yaz Kursları Dönem Sonu Sergisine Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Diyanet Genç Ofis'in iş birliği ile yürütülen Kuran-ı Kerim ve Karakalem Yaz Kursları dönem sonu sergisine katıldı. Düzenlenen sergide, Bandırma İlçe Müftüsü Dr. Abdulhamid Pehlivan, Genel Sekreterimiz ve Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Abdullah Hikmet Atan, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz’a eşlik etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Diyanet Genç Ofis'in iş birliği ile düzenlenen Yaz Kursları kapsamında ilkokul çağındaki çocuklara yönelik olarak ebru, halı dokuma, seramik, takı tasarım, mum yapımı, taş boyama, gölge çalışması, ip çekme, resim ve karakalem çalışmaları eğitimleri verildi.

Verilen eğitimler sonunda çocuklar tarafından yapılan eserler, BANÜ Spor Vadisi’nde yer alan Gençlik Merkezi’nde sergilendi.