Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2024

Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamalarına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilen resmî törene katıldı. Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen törene, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Ali Taylan Öztaylan, İsmail Ok ve Dr. Mustafa Canbey, 6. Ana Jet Üs Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Esat Çetin, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Demirdaş, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, gaziler, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Atatürk büstüne çelenklerin bırakılması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Cumhuriyet Caddesi'nde devam eden törende, 6. Ana Jet Üs Garnizon Komutanlığı'ndan Hava Pilot Üsteğmen Mehmet Ali Yıldırım bir konuşma yaptı. Program, Bandırma’daki çeşitli okullarda öğrenim gören öğrenciler tarafından okunan şiirler, sergilenen halk oyunu gösterileri ve resmi geçit töreni ile son buldu.