Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2023

Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, Filistin’e Yardım Kermesine Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, Yerli Malı Haftası dolayısıyla İnsan Hakları ve Hürriyet Topluluğu ile Özel Altın Çocuk Anaokulu işbirliğinde düzenlenen Filistin’e Yardım Kermesine katıldı. Kermeste Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hayrettin Tekümit ve İslami İlimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Abdurrahman Özdemir, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz’a eşlik etti.

İsrail’in hiçbir insan hakkını gözetmeksizin Gazze’ye yönelik başlatmış olduğu katliamda hayatta kalan Filistinlilere maddi ve manevi açıdan destek olmak amacıyla düzenlenen Filistin’e Yardım Kermesi, personelimiz, öğrencilerimiz ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Üniversitemiz fuaye alanında düzenlenen kermeste, öğrencilerin ve gönüllü kadınların hazırladığı yemek, tatlı ve el işi ürünler satışa sunuldu.