Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2023

Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Akademik Kurul Toplantısına Katıldı

Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz'un katılımıyla gerçekleşti. Akademik Kurul Toplantısı'na Rektör Yardımcımız ve aynı zamanda Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ile tüm akademik personel katılım sağladı. Toplantıda eğitim ve kalite süreçleri ile öğrenci ve personel memnuniyeti gibi konular ele alındı.

Düzenlenen Akademik Kurul Toplantısında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, Üniversitemizin, stratejik planları doğrultusunda hedeflerine ulaşması, daha iyi yerlere gelmesi ve bunun için yapılması gerekenleri dile getirdi ve bu bağlamda akademisyenlerimize büyük görevler düştüğünü belirtti. Akademik Kurul Toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz’un, akademisyenlerimizden gelen soruları cevaplandırması ve görüş alışverişi ile son buldu.

Akademik Kurul Toplantısı öncesinde Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi binası, derslikleri ve laboratuvarlarını gezen Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, binanın fiziki yapısı, mevcut durumu ile ihtiyaç duyulan araç gereçler hakkında bilgiler aldı.